top of page
  • Obrázek autoraAdmin

O vytvoření a záměru služeb NEBANKY.com

Aktualizováno: 1. 5. 2020

Využívání úvěrových služeb od nebankovních společností každým rokem roste. Předností od klasických bankovních úvěrů je vyšší flexibilita, rychlost čerpání, nižší byrokracie a snadnější nastavení rámcových podmínek.


Vytvořili jsme tyto služby pro klienty, kteří hledají strategického partnera ve financování investic, provozních nákladů či budoucích plánů. Na tuzemském trhu nenajdeme mnoho obdobných služeb, které se zaměřují pouze na srovnání nebankovních úvěrů a řeší potřeby poptávajících osobně a co nejvýhodněji.


Zákazník již nemusí pracně vyhledávat nebankovní poskytovatele, kteří jsou licencováni a kontrolováni Českou Národní Bankou. V praxi musí klient sám oslovit tyto společnosti, každé sdělit záměr úvěru, výši požadované částky, popis zástavy či ručení, vyčkat na konkrétní nabídku a sjednat si osobní schůzku se zřizovatelem. Tyto veškeré povinnosti a úkony nově řeší naše bezplatná služba, která osloví všechny ověřené poskytovatele úvěrů plošně, zkolektuje jejich nabídky (max. výši a dobu čerpání, výši úroků, druh zástavy), nastaví míru rizika a výhodnosti úvěru pro klienta, kterou mu odešle v přehledném srovnávací prezentaci.


Klient tedy ušetří hodiny telefonátů, opakujících se otázek a je jen na jeho rozhodnutí, který produkt od které společnosti si vybere. Po rozhodnutí našeho zákazníka pro konkrétní společnost, vyvolá náš zaměstnanec osobní jednání se zástupcem zvoleného poskytovatele.


V osobním jednání již nejsme přítomni, tudíž znovu je jen na poptávajícím, zda podepíše úvěrové dokumenty.


“Víme, jak náročné může být hledání těch nejlepších podmínek v nebankovním segmentu. Například v investici do nemovitostí radíme našim klientům již 6 let a známe ztížení vyjednávání financování k těmto účelům. Plošné srovnání nabídek je produkt, který ušetří zbytečné náklady, nervy a čas”

Martin Wszolek, jednatel společnosti Grandberg



Máme rádi upřímnost a tak proto se možná ptáte, proč tuto službu vykonáváme a přitom je pro Vás či naše klienty zcela zdarma? Náš zdroj příjmů je od nebankovních poskytovatelů, kteří nás vyplácí za zřízené obchody. Aby však vše bylo transparentní a nestranné, máme plošně u všech poskytovatelů nastavené stejné podmínky. Klient se tedy nemusí bát, že budeme ve srovnání nabídek upřednostňovat některou ze společností, jen kvůli vyššímu profitu.


Další nespornou výhodou této služby je i skutečnost, že zákazníkům dokážeme zahájit čerpání úvěru či investic již do 7 dní od úvodního hovoru s naší společností.



24 zobrazení
bottom of page