top of page
  • Obrázek autoraAdmin

Grandberg užavřel dohodu s LimeConcept. Bude spravovat značky jako Hugo Boss a další.

Společnost Grandberg se dohodla s LimeConcept na společné spolupráci u zastupování a spravování v oblasti real estate managementu, landlordshipu a investičního poradenství. Do portfolia multibrandu patří značky jako Hugo Boss, Hugo by Hugo Boss, Giorgio Armani, Emporio Armani, Armani Exchange, MaxMara, MaxMara the weekend, Geox Respira a Mango.


Grandberg bude mít nově na starosti veškeré nemovitostí záležitosti u všech výše zmíněných značek ve středovýchodní Evropě. Dohoda navíc nastala v moment, kdy luxury i fashion retail utrpěl zásah v podobě coronaviru. ,,Vládní opatření a strach z pandemie zkomplikoval střednědobé výhledy businessu napříč spektrem. Společnosti závislé na retailu či podniky nabízející luxusní zboží nebo zážitky, utrpěli těžkou ránu. Pro některé podniky ránu likvidační", sdělil jednatel společnosti Grandberg Martin Wszolek. ,,Je pro nás nesmírnou ctí zastupovat tak silné, světoznámé a věhlasné značky. Jsou kombinací generačních tradic s reputací, které z nich dělají tak vyjímečný produkt. Uzavření spolupráce v průběhu coronavirové krize vidím spíše jako výzvu. Dosažením této dohody je jen výsledek naší prémiové práce, kterou společnost odvádí", dodává Wszolek.


Nyní disponuje LimeConcept 24 obchody ve 12 obchodních centrech. Cílem do budoucích let je rozšíření provozu, umístěním nových značek a plošnou propagaci zákaznického programu napříč značkami. Do konce roku 2021 by LimeConcept s pomocí Grandbergu mohl operovat 35 obchody a další přidanou franchisou.

 

Zaregistrujte se i vy do Lime Concept Programu, ve kterém získáte 10% slevu na první nákup, 20% narozeninovou slevu, exkluzivní přístup ke slevám a akcím, dárky k nákupu, krejčovské služby a další benefity.





45 zobrazení
bottom of page